PÀDEL

Serveis

 • Classe particular: iniciat al pàdel o perfecciona la teva la técnica! Millora el teu joc de la mà de bons profesionals, només digue’ns que t’agradaría millorar i t’ajudarem. Pots venir sol o acompanyat de fins a tres persones més.
 • Clínic: treballa diferents aspectes del joc a través d’aquest entretingut format en grup durant una hora i mitja de classe supervisada pels nostres profesors. Cadascún d’ells t’ensenyarà una variant del joc i,en acabat, podràs practicar el que has aprés amb esportistes del teu nivell.
 • Americà: mini-torneig de dues hores sense descans amb diferents formats de joc que et faràn gaudir de l’esport en la seva modalitat més lúdica i divertida. Pots apuntar-te en parella o individual, jugar amb tots o contra tots. Tu decideixes.
 • Pou: modalitat de joc tots contra tots, en parelles o individual, en que es juguen partides d’entre quinze a vint minuts sense descans amb l’objectiu d’anar guanyant fins a arribar a les primeres pistes on es disputen els partits més exigents i evitar així acabar a l’última pista del pou. La duració d’aquest format és d’entre dues i dues hores i mitja.
 • Torneig: esdeveniments de gran acollida on podràs posar a prova tot el que has après fins al moment i competir amb altres esportistes amb la finalitat de passar-ho bé i viure una jornada de competició trepidant.
 • Lliga: participa de la mà de SLAM CLUB a les lligues més excitants de pàdel amateur Guinot Prunera i Federació Catalana. Et volem al equip! Pero si el que vols és crear la teva propia lliga t’ajudem a organitzar-la i posem les nostres pistes a la teva disposició. Només cal que ens ho facis saber.

 

 

PÀDEL

Escola

L'experiència, la gratitut del pares i, sobretot, la felicitat dels nostres alumnes són els millors avals de que disposa la nostre escola a l'hora d'educar i transmetre els coneixements i els valors d'aquest gran esport que és el padel. L'escola s'esctructura de tal manera que, a través de l’edat i el nivell de joc, així com altres parametres importants com les habilitats motrius, la condició fisica o la coordinació, repartim els nostres alumnes en les seguents categoríes:

 • L'escola infantil, pensada per l'iniciació o millora de la tècnica del pàdel:
  - Psicopàdel
  - Iniciació
  - Intermig
 • L'escola de competició i tecnificació, on els nostres alumnes es preparen per a competir en les diferents categoríes:
  - Nivell 1 (benjamí/aleví)
  - Nivell 2 (infantil/cadet/junior)

Experiencia prèvia i objectius:

Ja en són vuit els anys en que pares d’arreu del territori confien la formació esportiva del seus fills als nostres professionales i a la nostre metodología i des de l’inici n’hem estat concients de la responsabilitat que això implica. Per a assolir les expectatives, aquest any apostem per una escola de pàdel de qualitat, propera, implicada i educativa i, per això, des de meitat del 2019 confiem amb Viu el pàdel per a posar-ho en pràctica. La seva filosofía és la d’implementar pilars bàsics com l’aprenentatge de la tècnica i la tàctica del pàdel, la preparació física, l’alimentació, la psicología esportiva i, finalment, la figura del mentor.

Els nostres membres de l'equip tècnic:

 • Director d'escola: MARC BANEGAS
 • Entrenadors: MARC BANEGAS, MARC PASTOR i ALBERT COMPANYS
 • Col·laboradors: XAVI MATEO, XAVIER LOMBART i JAUME AGUILERA
 • Preparador Físic: KEVIN DOMINGUEZ

 

 

PÀDEL

Equip

 

FEM EQUIP, APUNTA'T AL SLAM CLUB TEAM!

LLIGA GUINOT PRUNERA
ACCEDEIX A LA SECCIÓ


LLIGA FEDERACIÓ CATALANA
ACCEDEIX A LA SECCIÓ

 

 

PÀDEL

Empreses

El nostre projecte sempre ha anat lligat de grans colaboradors que ens han ajudat a creixer i arribar a ser qui sóm avui día i, per això, ens agrada treballar estretament amb ells per generar impactes de valor per a les seves marques en el mercat del pádel.

 

ORGANITZEM UNA JORNADA DE PADEL?

 

ALINEA LA TEVA MARCA AMB SLAM CLUB!

 

 

 

PÀDEL

Propers esdeveniments

No hi ha registres.

 

Segueix-nos a les xarxes socials