Menú San Esteve, Cap d'Any i Menús Infantils
SLAMRESTAURANT
17/11/2016

Menú del dinar de Sant Esteve el 26 de Desembre de 2016 a l'SlamRestaurant on comptarem amb un ampli aperitiu d'entrada, un primer plat a escollir entre tres plats, un segon plat a escollir entre tres plats també i quatre postres possibles a escollir. Tot això acompanyat d'una bodega on podrem veure, a part de l'aigua mineral, un vi blanc, un vi negre i cava brut nature. Per finalitzar tindrem cafè al gust del client. Juntament amb el menú d'aquest dia festiu tan assenyalat, adjuntem la possibilitat del menú infantil per tal dia.

També comptem amb el menú de la nit de Cap d'Any 2016, es a dir, la nit del 31 de Desembre de 2016 on ens reunirem tots per acomiadar l'any en família. L'SlamRestaurant us tindrà preparat un Còctel de Benvinguda juntament amb 7 entrants, un plat principal a escollir entre dos i un fabulós postre per celebrar l'entrada del 2017. Tot això acompanyat d'una bodega on podrem veure, a part de l'aigua mineral, un vi blanc, un vi negre i cava brut nature. Per finalitzar tindrem cafè al gust del client. Juntament amb el menú d'aquest dia festiu tan assenyalat, adjuntem la possibilitat del menú infantil per gaudir d'un gran acomiadament d'any i que tots puguem gaudir.
Com a punt important d'aquest dia, en el menú entrarà el Cotilló i el Raïm per celebrar-ho com cal.
Després del sopar hi haurà la gran i clàssica festa de Cap d'Any on tindrem Música en directe de la mà del gran professional Quim Bernat, fins a final de festa.

Us hi esperem!! Per fer la vostra reserva truqueu-nos al 937770492.

Menú Cap d'Any + Infantil (847.287 bytes)
« Tornar