Primera per l'Slam Club Rally Team
SLAMCLUB
28/03/2018

Després d'unes setmanes prèvies al ral·li una mica "mogudes" per poder acabar el cotxe i tindre'l al 100% per la primera prova del VolantRACC a La Pineda (Tarragona), ens presentàvem al passeig marítim de La Pineda aparcant el Peugeot 208 1.2 Puretech VR al parc tancat del X Ral·li La Pineda Platja.
Sortíem a un ral·li on sabíem que no seria gens fàcil acabar, ja que les condicions meteorològiques no eren gaire bones.
El ral·li es tractava de tres bucles separats amb tres trams diferents a fer. El tram de Santa Marina (A) i el tram de Coll d'Aumet (B) es farien dos cops, mentre que Pratdip (C) es faria només un cop i de nit.
Arribàvem al reagrupament després del primer bucle de trams en 7a posició scratch del Volant RACC a 3 segons del 6è, a 5,2 segons del 5è i a 8,1 segons del 4rt classificat.
El pilot de l'Slam ens comentava que havia anat amb molta cautela, ja que feia dos dies que tenia el cotxe, no el coneixia i no era lloc adient com per intentar de llençar-s'hi. Adoptant així una metodologia de conducció pel ral·li amb seguretat, fer quilòmetres i agafar experiència.
Continuava el ral·li i sortim al segon bucle de trams i al quart quilòmetre de la segona passada pel tram A ens veiem obligats a parar a canviar la roda a causa d'una punxada per fer un interior que no tocava. En aquest moment, Luka Larrosa i la seva copilot Brigitte Saurí, perdien tota opció a lluitar per res i més en un ral·li tant a l'"esprint".
Després de canviar la roda aconseguien fer en la segona passada pel tram B un 6è scratch dintre del VolantRACC però amb una absoluta desmotivació pel Team Collbatoní.
Acabaven el ral·li amb la mentalitat de rodar, fer quilòmetres i agafar experiència amb aquest nou auto i pensant en la propera prova del VolantRACC a La Bisbal d'Empordà a finals del mes de maig.

Foto: Aitor Domingo

« Tornar