1er Open Kids - 7d'Esports
SLAMPADEL
08/09/2016

Els propers 4, 5 i 6 de Novembre l'Slam Club tindrà l'honor d'acollir la primera edició del Torneig Open Kids amb 7d'Esports com a principal patrocinador de l'esdeveniment.
Constarà un Torneig de 3 dies on començarà la festa el divendres fins diumenge.
Les futures promeses de l'Slam Club de Pàdel podran gaudir per primer cop d'un format de Torneig gran com els adults, on hauran de lluitar partit a partit, dia a dia per acabar en el calaix més alt.
Hi haurà quatre categories, que al cartell són especificades: Benjamí (de 9 a 10 anys), Aleví (d'11 a 12 anys), Infantil (de 13 a 14 anys) i Cadet (de 15 a 16 anys). Les categories es podran barrejar les parelles, poden ser masculines, femenines i mixtes.
Amb el pagament de la inscripció amb un cost de 15€ per participant s'optarà a Welcome Pack (Bossa 7d'Esports, Samarreta 7d'Esports, Gorra 7d'Esports i Aigua) i entrareu al Sorteig de Regals.
Pels guanyadors del 1er Open Kids - 7d'Esports hi haurà Trofeus i Medalles, a part de també entrar al Sorteig de Regals com Material Esportiu.

Les inscripcions seran a través de la nostra pàgina web: www.slamclub.es

Per qualsevol dubte truqueu al 937770430 o envieu un correu electrònic a info@slamclub.es, també cal dir que podeu passar per recepció del Club si us és més còmode.

Gràcies i us hi esperem a tots i totes!!!

« Tornar