Cronica Jordi Morales – Jocs Paralimpics
SLAMCLUB
28/05/2015

El company de Slam Club i palista paralímpic català Jordi Morales, ha aconseguit brillantment adjudicar-se tres medalles (un or, un argent i un bronze) en les dues competicions internacionals que ha participat en les dues últimes setmanes.
En la primera competició, disputada a Eslovènia, després de caure a quarts de final individual contra l'egipci Sayed per 3 a 0, va poder alçar-se amb un argent en la prova d'equips, on el combinat espanyol, només va cedir en la final contra Gran Bretanya per 3 a 1.
La següent parada va ser a Eslovàquia, on aprofitant el ritme, Morales es va poder adjudicar la medalla després d'un intens encontre de quarts de final contra el txec Horut, a qui va superar per 3 jocs a 1.
L'ucraïnès Popov (nº 3 del rànquing mundial) li va tancar les portes de la final, en un partit ple d'emoció en què els petits detalls van marcar la diferència.
Però la gran alegria va arribar en l'última prova, els equips on formant parella amb Àlvaro Valera, es van proclamar campions després de superar en semifinals a la República Txeca per 3 a 1 i superant a la potent Ucraïna (equip format pel núm. 1 i núm. 3 del rànquing mundial) per un espectacular 3 a 0.
Aquests resultats consoliden les aspiracions de Jordi Morales en la seva preparació per als Jocs Paralímpics de Río 2016.

« Tornar