Participem en el Rally La Pineda Platja
SLAMCLUB
10/03/2016

Aquest cap de setmana el Pilot de l'Slam Club, Luka Larrosa, torna a posar-se els guants i el casco per córrer el primer rally de la temporada de rallys del Campionat de Catalunya d'Asfalt amb el Rally La Pineda - Platja organitzat per l'Escuderia Costa Daurada.
Ell, el seu copilot Patricio Giménez i el Peugeot 206xs ja estan inscrits a la prova que es portarà a terme per terres Tarragonines el dissabte 19 de Març.
El Rally constarà de 4 trams diferents a dues passades cadascun. El tret de sortida serà a les 12h del migdia al passeig marítim de La Pineda, on els pilots sortiran a fer els primers dos trams a dues passades de la primera secció del rally.
Luka durant aquest diumenge rondarà per les carreteres on es disputarà el rally, per fer "notes" i reconèixer els trams que es faran.
El company Slamer confia en una millora notable amb unes evolucions en el vehicle efectuades durant aquest "paron" que hi ha hagut a l'hivern després de l'última prova que va fer a Manresa amb el Rally 2000 Viratges.


Molta sort Lukkänen!!

Foto: Igor Diez

« Tornar