Presents al 31º Ral·li Empordà
SLAMCLUB
03/06/2016

El passat cap de setmana va tenir lloc a La Bisbal d'Empordà la 31a Edició del Ral·li Empordà on l'Slam Club Rally Team va estar present amb el Peugeot 206xs 1.6 Gr.A i el seu pilot i company del Club, Luka Larrosa.
Al matí vàrem patir uns petits problemes amb un trapezi de davant del Peugeot i els dos primers trams vàrem perdre molt de temps i posicions a la general del ral·li, però al tercer i últim tram de la primera secció de la cursa, en Luka i el seu copilot, Patricio Giménez, va intentar llençar-s'hi i esgarrapar segons per pujar una mica a la classificació, cosa que va sortir bé, i d'aquesta manera a mig ral·li reparaven el trapezi i sortien als trams de la tarda al 100%.
Però en arribar a l'assistència de mecànics es van adonar que a causa de la trencadissa de davant amb el trapezi, una roda va acabar molt degradada i no teníem recanvi pels trams de la tarda. Així doncs es va reparar el trapezi i sortíem amb el cotxe funcionant al 100% però, per altra banda, escassos de rodes a davant.

Afrontaven els trams de la tarda amb ganes i amb un resultat dels tres últims trams del ral·li molt satisfactori, escalant finalment fins a la 12a posició general de 126 inscrits totals, 1rs de Grup. A i 2ns de Classe 6.

Molt contents tot l'equip amb el resultat final, llastima dels problemes al matí amb el cotxe, però que tot i això es van poder resoldre i es va acabar un complicat ral·li amb un somriure a la cara i contents del gran treball de tot l'equip i dels mecànics (E. M. Competició).

Ara a esperar a la següent!!

 

Foto: Aitor Domingo

« Tornar