VI Pujada Ullastrell – Memorial Lluis Costa
SLAMCLUB
18/10/2016

Els dies 22 i 23 d'octubre es disputarà la VI Pujada Ullastrell - Memorial Lluís Costa puntuable pel Campionat de Catalunya de Muntanya a la bora del Slam Club.
Tindrà com a seu el petit i molt bonic poble d'Ullastrell, però la cursa es portarà a terme a la carretera BV-1202 que arriba fins a Ullastrell des d'Olesa de Montserrat o des de Martorell.
El pilot local Luka Larrosa, qui porta els colors i la imatge de l'Slam Club al seu vehicle de curses, està inscrit a la prova automobilística on es commemorarà el nom de Lluís Costa (pare) amb un matí ple d'olor a benzina i adrenalina.
Nosaltres no fallarem, ja que és la prova de "casa" i el company Luka segur que ho farà el millor que sàpiga amb el petit Peugeot 206.

Molta sort company, molta sort a tot l'equip i als seus mecànics (E.M. Competició) i, per descomptat, molta sort a tots els participants.

Des de l'Slam volem demanar molta responsabilitat als assistents a la Pujada en Costa respecte a la seva col·locació a les cunetes del traçat. Gaudim tots d'un matí de carreres sense cap incident i gaudint d'aquesta pujada que gràcies a Lluís Costa fill s'ha recuperat.

 

Més informació a www.gasfactory.org

Slam Club - Rally Team

 

« Tornar