Últimes notícies
SLAMRESTAURANT
15/05/2019

Un any més volem donar la benvinguda a l'època estival i ens agradaria fer-ho, com ens teniu acostumats, amb vosaltres!
Podreu venir a partir de les 21h del vespre de la revetlla. Hi haurà sopar a la fresca per aprofitar el bon temps des del mateix principi, posteriorment hi haurà cava + coca i ball per tothom!
Això si, no us oblideu de fer la vostra reserva amb antelació, ja que les places seran limitades a causa de l'aforament.

El pròxim vespre del diumenge 23 de juny us hi esperem a tots i totes, esteu convidats!

Reserves: http://ca.slamrestaurant.com/reserves.php#contact

info@slamrestaurant.com | Te. 937770430

Veure contingut complet
SLAMPADEL
10/05/2019

El pròxim cap de setmana del 15 i 16 de juny tindrà lloc a les instal·lacions de l'Slam el Torneig de Pàdel per Equips SOMIA Viatges i Events.
Estarà compost per 12 equips de 2a categoria i 12 equips de 3a categoria. L'equip estarà compost per una parella masculina, una femenina i una de mixta.
Hi haurà WELCOME PACK per tots els inscrits, compost per:
· Samarreta 7d'Esport (Blanca o blau marí amb nom identificatiu per equip)
· Vichy Catalan Fruit
· Estrella Damm
· Gots de fruits d'avituallament

També hi haurà premis pels guanyadors com:
· Tres escapades amb encant per dues persones
· Tres escapades també d' Spa per dues persones

Tot això per només 22€ d'inscripció.
ATENCIÓ, les inscripcions es tancaran el dilluns 3 de juny a les 10:00h del matí, així que... no t'encantis!

Ah! Molt atents a les nostres xarxes socials els dies vinents, que es farà un SORTEIG del Polo de Competició del Nº1 de CATALUNYA! TONI BUENO!

Us hi esperem!

Formulari inscripció: https://www.slamclub.es/Campeonatos/FormularioInscripcionCampeonato.aspx?idCampeonato=246

info@slamclub.es | T. 937770430

Veure contingut complet
Veure més
Rànquing Masculí
PP
1 - PEPE PEREZ ORTIZ
Nivell: B
Puntuació: 110,00
SR
1 - SILVIA ROYES ALBESA
Nivell:
Puntuació: 62,00
PL
2 - PIKI LOMBART ESPALLARGAS
Nivell: C
Puntuació: 103,00
MM
2 - MONICA MARTINEZ CARRILLO
Nivell: A
Puntuació: 54,00
AP
3 - ANNA PUIG ZUÑIGA
Nivell: C
Puntuació: 51,00
Veure més
Rànquing Femení
PP
1 - PEPE PEREZ ORTIZ
Nivell: B
Puntuació: 110,00
SR
1 - SILVIA ROYES ALBESA
Nivell:
Puntuació: 62,00
PL
2 - PIKI LOMBART ESPALLARGAS
Nivell: C
Puntuació: 103,00
MM
2 - MONICA MARTINEZ CARRILLO
Nivell: A
Puntuació: 54,00
AP
3 - ANNA PUIG ZUÑIGA
Nivell: C
Puntuació: 51,00
Veure més

Notícia

Crònica campionat per equips 2ª Categoria, SOM DE PRIMERA!!!
SLAMPADEL
30/03/2017

Aquest cap de setmana es va disputar el Campionat de Catalunya per equips de segona categoria sota les faldes de Montserrat, aquest cop a casa, al Slamclub.

L'equip, després de tres anys ascendint de categoria, el primer a Reus, el segon a Vic i aquesta vegada, a Collbató no li va ser gens fàcil aquesta darrere vegada.

Una vintena de jugadors vàrem representar els colors del club durant tota la setmana i en quatre eliminatòries.

Tot i que la meteorologia del passat cap de setmana va afectar l'estat del joc sobretot Dissabte al matí, després d'un mal temporal Divendres a la matinada que va obligar jugadors de clubs externs i jugadors locals a treure aigua durant més de 3 hores per seguir disputant el torneig, encara que amb un petit retard de temps.

L'Slamclub, després de guanyar per un resultat de 4-1 front al C.E Laietá ens vam enfrontar al Junior Sant Cugat, Dissabte al migdia, on també es va imposar per un contundent 5-0. L'equip anava amb força cap a les semifinals, l'eliminatòria amb més importància, la que determinava l'ascens a primera categoria l'any que ve.

L'equip, nerviós però optimista va saber plantar cara als de Terrassa Esports , i s'endugeren la victòria que els va donar l'ascens a primera categoria.
Parelles com l'Enric Batalla i Pablo Lima, Albert Nogueres i Ferran Bueno, Toni Bueno i Marc Pastor i els nostres entrenadors Xavi Lombart i Christian Darocas, així com també l'Albert Morera i l'Albert Escofet van lluitar per portar l'equip a la categoria més alta. L'objectiu estava aconseguit però faltava acabar la feina.

La final, contra un club amb prestigi i jugadors d'alt nivell com Willy Lahoz, Marcos Cabré, Nando Garcia i els germans Cabot, el Real Club de Polo de Barcelona. Diumenge anaven arribant al club tots els jugadors de cada club, concentrats, alguns ja escalfant motors. Tots conscienciats de l'important que era guanyar a casa i Toni Bueno, capità del club collbatoní va reunir els seus jugadors amb rotllana i els va dir:

"Felicitats a tots, ho heu donat tot en cada partit però la feina no s'ha acabat. Falta un pas més. Lluitem fins al final, concentrats, i ens endurem la victòria.

YES WE SLAM !!

No van fallar, 4-1. Molts socis animant durant la final, aplaudiments en l'entrega de premis a tots els campions i sots campions, tant en equips masculins com femenins. Celebració quan el capi va fer saltar el tap de l'ampolla de cava.

Som de primera, gràcies equip!!!
Felicitar també als sots campions, el R.C.Polo , i en els equips femenins a les campiones, el Club Tenis Valldoreix i les sots campiones, el Stars Padel de Marcela Ferrari. També felicitar a tots els equips que van participar, els que van aconseguir mantenir categoria, i els que no van tenir tanta sort.

Agraïments:
Agrair a la Federació Catalana per la possibilitat de gaudir d'aquests esdeveniments, a l'organització, i a tots els socis i el públic per donar suport durant tota la setmana.
Agrair al director del torneig, al nostre coordinador Piki Lombart per estar sempre amb nosaltres.
Agrair també a tots els jugadors que van formar part de l'equip:


Toni Bueno, Xavi Lombart, Christian Darocas, Albert Nogueres "Nugui", Pablo Lima, Enric Batalla, Marc Pastor, Ferran Bueno, Albert Escofet, Albert Morera, Pepe Perez, Marcos Garatachea, Aner Mendiguren, Alex Carafi, Hector Gallego, Adria Valls, Oleguer Serra, Narcis Aguila, Dani Laborda i Alex Balagueró.


Gràcies.

« Tornar