Caminada Forns de Calç i la Pedra Seca
SLAMMOVING
04/06/2015
El vinent diumenge 28 de Juny, partirem de nou caminant del Carrer Lleida, numero 2 de Collbató, és a dir de l’Slam Club, per iniciar la ruta als Forns de Calç i la Pedra Seca. Capitanejats pel Guia de Muntanya Ivan, ens trobarem a la porta del Club a les 09:00?h del matí per començar a recórrer els 6,5?km’s de distància que tindrà la ruta amb un desnivell de 158 metres, acabant a l’Slam de nou, ja que es una ruta de tipus circular. Tot durarà aproximadament unes 3 hores.
Podrem veure un singular paisatge de pedra seca a la serra de gatells, les seves canteres i el gran forn de calç envoltats per la típica flora mediterrània i l’omnipresent Muntanya de Montserrat. Ja que la tenim a prop, doncs l’aprofitem no?
Cal dur aigua, menjar, calçat adequat, impermeable i protector solar. Si heu de prendre medicació, recordeu portar-la i indiqueu al guia qualsevol tipus de particularitat vostre sense cap tipus de problema.
Així doncs: amb guiatge, dutxes, fruita, sessió d’estiraments a l’SlamGym en finalitzar la caminada, només té un cost per assistent de 3?€.
Si sou uns enamorats de la zona i voleu passejar amb nosaltres, no dubteu en vindre. Us esperem!
« Tornar