Revetlla de Sant Joan 2017
SLAMCLUB
25/05/2017

L'origen de la celebració de la nit de Sant Joan és pagà i forma part del grup de festes solsticials, com Nadal. Amb una tradició que es remunta a molt abans de la implantació de cristianisme, és un culte al sol, a l'allargament del dia, per l'arribada del solstici d'estiu.

La festa de la nit de Sant Joan a la ciutat de Barcelona és molt antiga, sobretot amb la presència central de les fogueres, perquè és una creença comuna que les flames allunyen i espanten els mals esperits que campen durant aquesta nit. De fet, al segle XVIII ja es van dictar lleis que pretenien posar fre als focs artificials i a les fogueres dins de la ciutat, el que fa suposar que llavors la tradició ja estava molt assentada. Però la festa s'ha mantingut fins avui malgrat les prohibicions i les restriccions durant el segle XX.

Començant així només voliem recordar-vos una mica els origens d'una nit amb una tradició que ve de lluny i la qual donarem continuitat a l'Slam Club de Collbató un anys més.
Aquest any tindrem sopar i una posterior celebració tots plegats al mateix recinte del Club.
D'aquesta manera que us hi esperem el divendres 23 de juny a partir de les 21h per sopar en família i després gaudir tots junts d'una nit màgica amb música de la mà del nostre Slam DJ, copes, amics, riures, companys i grans moments.
No t'ho pensis més i truca per fer la teva reserva pel sopar i no et quedis sense lloc per sopar a la fresca.
Els preus són els següents:
- Sopar + Coca i Cava + Festa 32,00€
- Festa + 2 Consumicions 19,00€

Us hi esperem!

« Tornar