GO Setembre!
SLAMGYM
02/09/2016

Torna la rutina i tornem amb la salut i el bon ritme de vida. Després d'aquest fabulós estiu el nostre cos es mereix el millor manteniment i exercici saludable.
Vine amb nosaltres a l'SlamGYM i a partir de dilluns 12 comencem amb les activitats per fer-ho possible i gaudir plegats de l'esport.
Truca'ns al 937770430, envia'ns un correu electrònic a info@slamclub.es o directament apropa't i informa't a la mateixa recepció del Club dels horaris de les classes, dies i de més.

Una mica del que hi haurà a partir d'aquest mes de Setembre al SlamGYM, entre moltes més activitats:


Pilates:
Activitat on s'uneix el cos i la ment, treballant la respiració i la relaxació per a tenir un control complet del cos, reforçant el tronc i millorant possibles patologies d'esquena. Anima't a donar equilibri i estabilitat al teu cos i ment amb les noves classes de Pilates!

Gimnàstica Sènior:
Activitat d'intensitat baixa, on l'objectiu és realitzar moviments dinàmics de tot el cos, combinant exercicis de força, resistència i mobilitat articular, finalitzant amb estiraments globals de tota la musculatura. Comença ja amb aquesta gimnàstica de manteniment i veuràs quins resultats!

Aprima't:
Activitat cardiovascular que consisteix a anar alternant 3 o 4' d'exercicis aeròbics amb 3 o 4' amb exercicis musculars globals per tonificar. Sessions on treballem tot el cos i el gest calòric és elevat. Aquesta és la teva classe si vols baixar de pes!


Us hi esperem!!

« Tornar