1r Torneig Slam Pàdel/Karts
SLAMPADEL
21/09/2016

Agafeu-vos fort al volant que venen corbes a l'octubre!!
1r Torneig Slam Padel Karts, que us sembla bé?
Torneig totalment nou per tots nosaltres, ja que combinarem el nostre esport amb la benzina.
Us expliquem una mica...
Dissabte 15 d'Octubre, amb un horari a escollir de matí o tarda, hi haurà un Torneig Americà de Pàdel a les pistes de l'Slam Club de Collbató. Els horaris de matí seran de 09:00h a 14:00h i els de tarda són 16:00h a 21:00h. Podràs escollir l'horari que més còmode vagi. Això si, amb tres partits mínims garantits.
La segona part de l'esdeveniment es portarà a terme diumenge 16 d'Octubre a les instal·lacions del Circuit de Kàrting de Castellolí, amb un horari de 09:00h a 11:00h on els equips que hauran jugat a pàdel dissabte es mesuraran a la pista del Circuit. Estarà compost d'una tanda de classificatòria de quasi 20 minuts i una tanda del mateix temps posterior la qual serà la Cursa, sortint en les posicions que haureu quedat a la classificatòria.
Els equips guanyadors de la cursa al Circuit tindran una cerimònia d'entrega de Trofeus en el Podi del Circuit de Castellolí amb Cava i Diplomes pels més ràpids.

Que dieu, us animeu?
El preu del 1r Torneig Americà + Karts és de només 45€.
També cal comentar que Diumenge 16, per qui vulgui, l'Slam Club organitza un dinar de germanor a càrrec de la cuina de l'SlamRestaurant amb una Fideua + Beguda + Crema Catalana com a Postre per un preu de 12€ pels inscrits a l'esdeveniment.

Les inscripcions es portaran a terme per parelles i a la recepció del mateix Club, trucant al 937770430 o enviant un correu electrònic a info@slamclub.es

 

« Tornar