Pàdel Olímpic?
SLAMCLUB
24/08/2016

Com hem gaudit de les Olimpíades de Rio 2016, hem vist tot tipus d'esports i també per tots els gustos.
Segons sembla, aquest cop Espanya ha tingut un bon medaller des de Barcelona '92 que no hi estàvem a l'altura i actualment estem al país 14 en el medaller, on el primer classificat es Estats Units per darrere un fort Regne Unit i ja el tercer del pòdium es Xina.

Ens sap molt de greu no veure un esport com és el Pàdel a un esdeveniment tan important com són les Olimpíades, on es veurien tots els esportistes més reconeguts del WPT competint per una medalla. Nosaltres somiem amb una final olímpica ESPANYA - ARGENTINA, però tenim alguns dubtes:
Bela jugaria amb Espanya?
Quina seria la parella Espanyola femenina i masculina?
Qui sap si quan arribem el nostre company Toni Bueno forma la parella espanyola que va a una olimpíada!! Seria espectacular!!

El Pàdel està revolucionant el nostre àmbit nacional i potser encara ha de tindre un creixement més gran per poder arriba a ser un esport olímpic, arribar a tots els continents i països possibles, ja que les regulacions Olímpics demanen uns mínims.
Des de l'Slam Club fem una crida per què a totes les federacions que pertoquin facin el possible per poder arribar a veure pàdel, al més aviat possible, a una olimpíada i que es consagri l'esport que avui dia ja és.

Per un Pàdel Olímpic, i que hi arribi com més aviat millor per gaudir-nen tots plegats d'un pòdium d'or, plata i bronze del nostre esport!!!

« Tornar