Rally La Pineda Platja 2016 - "Sabor agridulce"
SLAMCLUB
22/03/2016

El passat dissabte, 19 de Març, va tenir lloc a La Pineda (Tarragona) el Rally La Pineda Platja organitzat per l'Escuderia Costa Daurada.
L'equip Slam Club Rally Team va iniciar a migdia un rally molt complicat i totalment nou pel pilot del Club, Luka Larrosa, ja que mai havia corregut amb pluja, és a dir, en aquest tipus de condicions meteorològiques.
Luka Larrosa i el seu copilot, Patricio Giménez, varen sortir a veure-les venir al primer tram del rally, el qual era "La Mussara" que sortia des del poble de Vilaplana. Van quedar sorpresos pel bon rendiment de les rodes d'aigua en moll i fent un 13è millor temps de la general (Campionat de Catalunya) i 3è de la seva categoria a només 8 segons del 1è classificat de la mateixa.
El segon tram va ser anul·lat per l'excessiva boira que hi havia al tram, i van passar a realitzar el segon bucle de trams. Una altra passada a La Mussara i després tornarien a Castillejos, que en la segona passada hi hauria la mateixa boira que abans, però aquest cop si es disputaria el tram.
L'equip de l'Slam Club es plantava a mig rally en 14è lloc de la general i 3è classificat del Grup A.
Però la bona sort es giraria en contra començant la secció de trams de la tarda. Quan eren en tram d'enllaç direcció el 5è tram del rally, "Escornalbou", el cotxe a la nacional es va aturar. Pilot i copilot varen intentar posar en marxa el cotxe, però finalment va ser impossible, ja que un sensor de la instal·lació elèctrica del vehicle de carreres va dir prou i ens va deixar fora de carrera.

Ens quedem amb el bon ritme que portàvem en carrera i amb moltes ganes del següent rally que participarem, que serà el Rally Empordà a finals del mes de maig.

Gràcies a l'escuderia costa daurada per l'impressionant rally que va fer aquest any, i felicitar-los per la varietat de trams que any rere any ens ofereixen i gràcies a l'equip humà d'E. M. Competició per l'excel·lent treball que realitzen al cotxe.

GAS!

« Tornar