Spartan Race 2016
SLAMGYM
06/10/2016

L'Adrià, el nostre monitor de l'SlamGYM del Club de Collbató no s'ho ha pensat gaire aquest any i s'ha inscrit a la Spartan Race per posar a prova el seu entrenament setmanal.
A la web oficial de la Spartan Race ens comenten això:
Té més de 20+ quilòmetres i 25+ obstacles, no necessites saber més... espera l'inesperat. Però tingues en compte el següent: el recorregut és un circuit de camp a través de boscos, arbustos, terra irregular i turons, amb arrels, cables, aigua i superfícies relliscoses. El que vol dir que et pots fer mal cayéndote, resbalándote, girant o ensopegant amb algun dels obstacles del recorregut. També pots patir danys com a conseqüència de la resta de participants. Vol dir que ajustos teu ritme i comportament a la visibilitat, als obstacles i al tipus de pista amb què et trobis.

Normal que es digui "Spartan" perquè és una dura prova la qual l'Adrià es reta a si mateix per superar-la i des de l'Slam Club estem molt orgullosos de què un membre del nostre equip tècnic estigui inscrit en aquesta dura prova.
Esperarem la seva tornada ansiosos perquè ens expliqui com és la Spartan Race des de dintre i com ha sigut la seva experiència personal.

VINGA ADRIÀ!!

Web Oficial: http://spartanrace.es/

« Tornar