Inauguració del Segon any de la Pista de Gel – Slam Club
SLAMCLUB
29/10/2015

Ja queda menys d’un mes per la gran festa d’inauguració de la pista de gel de l’Slam Club de Collbató. Apropat el pròxim divendres 4 de desembre a partir de les 19:30h de la tarda, us hi esperem amb moltes sorpreses per tothom i pels més peques sobretot i espectacles per passar-ho bé tots plegats!
No t’ho perdis el pròxim divendres 4 de desembre, el gel de l’Slam t’espera i comencem tots junts una nova temporada de pista de gel a Collbató!!!
 

La temporada que romandrà oberta la pista de gel serà des de el mateix dissabte 5 de desembre, fins el 31 de gener de 2016 amb un preu de 3€ Socis / 3,50€ No Socis els 30minuts de patinatge i diversió!!
 

Hi haurà pica - pica de cortesia, música a càrrec de l'Slam DJ, espectacle de patinatge artístic en directe, actuació de Blau Velvet Electroswing, sorpreses pels més petits i el millor de tot, l'ENTRADA ES TOTALMENT GRATIS!!!!

De debò no ho tens apuntat ja a la teva agenda o calendari a casa?

Doncs no esperis més, l'Slam Club t'espera!!
I si aquell divendres és impossible que vinguis, no pateixis, la pista romandrà oberta fins al 31 de Gener de 2016!!! Així que no patiu, hi haurà pista de gel per tothom :-)


Vine a patinar sobre gel a l'Slam!

« Tornar